TäyteainehoidotHuuletHydryalixHydryalix

Täyteainehoidot kasvoille ja huulille

Täyteainehoidot ovat erinomainen ratkaisu ikääntymismuutosten korjaamiseen, piirteiden muotoiluun ja yksittäisten kasvonosien (esim. huulet) korostamiseen.

SmileStudio tarjoaa eri tarkoituksiin sopivia täyteaineita. Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa on ihon kudoksissa luonnostaan ja ihossa sen tarkoitus on sitoa itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää ihon kiinteyttä yllä. Täyteaineiden yleisiä käyttötapoja ovat esimerkiksi huulten täyttäminen ja muotoilu, poskipäiden korostus, juonteiden täyttö sekä suupielten ryppyjen silottaminen.

Hyaluronihappoa on täyteainehoidoissa käytetty yli 20 vuoden ajan. Kemialliselta koostumukseltaan synteettinen hyaluronihappo muistuttaa lähes täysin elimistön omaa hyaluronihappoa. Allergiset reaktiot ja komplikaatiot ovat harvinaisia. Smile Studiolla täyteainehoitoja tekevät vain koulutetut terveydenhuollon ammattihenkilöt.

Täyteainehoitojen hyöty on myös siinä, että ne kosteuttavat ihoa sisältäpäin. Hoidon jälkeen iho näyttää pirteämmältä, kosteutetulta ja jopa vuosia nuoremmalta. Yhden hoitokerran vaikutus näkyy välittömästi ja kestää jopa useita kuukausia.

Vaikka toipumisaikaa ei tarvita, kannattaa muistaa, että täyteainehoidon jälkeen käsitellyllä alueella saattaa esiintyä punoitusta, mustelmia tai turvotusta.

Täyteainehoidon tulos on väliaikainen. Ihoon ruiskutettu hyaluronihappogeeli hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien aikana hitaasti elimistön entsyymitoiminnan seurauksena ja hoitotuloksen kesto on aina yksilöllinen. Mm. täyteaineasiakkaan ikä, aineenvaihdunta ja elintottumukset vaikuttavat hoitotulosten kestoon. On myös tyypillistä, ettei hyaluronihappovalmiste pysy ihossa ensimmäisen hoitokerran jälkeen yhtä pitkään kuin seuraavien hoitokertojen jälkeen. Kun täyteainehoitoja tehdään useita kertoja, myös tulosten kesto pitenee merkittävästi.

Maksuton konsultaatio

Voit varata ajan myös maksuttomaan konsultaatioon, jossa arvioimme kokonaisvaltaisesti asiakkaan tavoitteet, tilanteen ja toiveet hoidosta. Konsultaation pohjalta teemme sinulle esteettisen hoidon suunnitelman, joka myötäilee luonnollista ja sopusuhtaisten piirteiden saavuttamista.

Sopiiko täyteainehoito minulle?

Täyteaineilla hoidetaan sekä miehiä että naisia. Se sopii muun muassa seuraaviin hoidonaiheisiin:

  • Kulmien väliset huolirypyt (ns. Sibelius-rypyt)
  • Poskien kohotus
  • Nenän ja suun väliset juonteet (ns. nasolabiaalipoimut)
  • Leukapoimun täyttö
  • Huulien täyttäminen ja muotoilu
  • Huulirajan muotoilu ja korostaminen

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon! ->

Hyvä tietää ennen täyteainehoitoon tuloa->

Täyteainehoitojen vasta-aiheet->