KOKEMUKSIA

Alla muutamia kokemuksia SmileStudion tyytyväisiltä asiakkailta.

Hampaiden valkaisu oli yllättävän miellyttävää! Vaikka huippu-urheilijat nähdään yleensä vain verkkarit päällä, on hymy yksi tärkeimmistä asusteista. Olinkin aikaisemmin yrittänyt tehdä hampaiden valkaisua kotona, mutta turvallisuuden ja paremman lopputuloksen vuoksi halusin valita ammattilaisen.

Smilestudion henkilökunta on erittäin ammattitaitoista ja olinkin jo ennen toimenpidettä varma hyvästä lopputuloksesta! Valkaisu ei sattunut yhtään, lukuunottamatta yhtä vihlaisua hoidon viimeisellä minuutilla. Positiivinen kokemus siis ja lopputuloksena luonnollisen vaalea hymy!

Nooralotta Neziri

SmileStudio toteutti minulle hampaiden valkaisun ennen BodyFitness-kisoja. Vaikka kyse onkin fitnessurheilusta, on hymy kuitenkin aina ihmisen paras käyntikortti menit sitten minne tahansa. Hampaiden valkaisu oli nopea toimenpide ja oloni oli turvallinen Lauran ammattitaitoisissa käsissä. Itse sain vain makoilla silmät kiinni, samalla kun Laura kertoi kokoajan mitä seuraavaksi tapahtuu ja valkaisu olikin täydellinen rentoutushetki ennen viikonlopun jännittävää kisaa.

Lopputulokseen olen todella tyytyväinen ! Sain hyvät kotihoito-ohjeet, jotka auttavat muistamaan hyvän päivittäisen hampaiden hoidon, jotta saan nauttia pidempään myös valkoisesta hymystä 🙂

Lämpimästi voin suositella SmileStudiota kaikille! Palvelu ja lopputulos on ehdotonta A-luokkaa 🙂 ”Hymy on kauneinta, mitä voit päällesi pukea.”

Marianne Sampakoski

Halusin ennen häitäni valkoisemman hymyn. Hampaiden tehovalkaisu oli nopea ja mukava toimenpide. Tunsin pari vihlaisua sekä toimeenpiteen aikana että sen jälkeen samana päivänä. Olin hyvin tyytyväinen lopputulokseen ja sain kauniin valkoiset hampaat elämäni tärkeimpään päivään!! Suosittelen valkoisempaa hymyä kaikille Smilestudiolta! Hymy on naisen paras meikki.

Rita Niemi-Manninen

Tehovalkaisu oli kohtuullisen mukava toimenpide. Pientä vihlontaa sen aikana ja vielä samana päivänä sen jälkeen, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Miehenä olin ajatellut, että hampaiden valkaisu on vähäpätöistä naisten hommaa, mutta mielipiteeni muuttui. Olen erittäin tyytyväinen siitä, että hymyni on valkoisempi ja raikkaampi. Hampaat ovat miehellekin käyntikortti.

Aki Manninen

Ennen hampaiden valkaisua minulle tehtiin ensimmäisellä kerralla hampaiden perusteellinen puhdistus ja jo se selvästi kirkasti hymyäni.

Hampaiden valkaisu oli myös nopea toimenpide. Se ei tuntunut missään vaiheessa kovin epämiellyttävältä ja Laura kertoi koko ajan mitä tapahtuu seuraavaksi ja miksi. Hänen ystävällisessä käsittelyssään rentouduin täysin. Toimenpiteen jälkeen tunsin muutaman heikon vihlaisun, mutta etukäteen annettujen ohjeiden ansiosta ne menivät nopeasti ohi.

Hampaiden valkaisun lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen! Hymyni näyttää luonnollisen valkoiselta ja muistan nyt taas huolehtia päivittäisestä suun hoidosta entistäkin paremmin, jotta saisin nauttia valkoisesta hymystäni mahdollisimman pitkään.

Suosittelen smilestudiota kaikille, jotka arastelevat hymyilemistä hampaiden värjäytymien takia, sillä hymy on jokaisen paras käyntikortti. Tämä asia on niin äärettömän helppo korjata ettei kannata odottaa vaan tehdä se heti!

Piritta Hagman

Olin vailla valkoisempaa hymyä ja SmileStudio toteutti sen nopeasti ja kivuttomasti. Hoitokäynnillä oli niin mukavaa, että voin suositella lämpimästi kaikille! Nyt saan nauttia upeasta kirkkaasta ja valkoisesta hymystä. 😉

Maisa Torppa