Hampaiden valkaisu

Suuhygienistipalvelu SmileStudiossa valkaisemme hampaasi turvallisesti ja tehokkaasti! Kaikissa valkaisuhoidoissamme tehostamme hampaidesi väriä muuttavaa valkaisugeeliä ainutlaatuisella valottimella, joka saa voimansa laserista.

Laserilla vahvistetussa valkaisussa hampaat vaalenevat aina – tarkempi vaalenemisaste määräytyy hoidon sisältämien valkaisukierroksien ja hampaidesi lähtösävyn mukaan. Valkaisuhoitosi aluksi määritämme hampaidesi lähtösävyn yhdessä kanssasi, jotta näet hoidon päätteeksi, paljonko vaalenemista tapahtui.

Jotta saisimme hymyysi mahdollisimman onnistuneen lopputuloksen, suosittelemme, että käyt ennen hampaidesi valkaisuhoitoa hammaskiven poistossa ja hampaiden puhdistuksessa, varsinkin ennen Tehovalkaisua. Hampaiden puhdistus ennen valkaisua parantaa valkaisuhoidon lopputulosta ja tekee siitä tasaisemman. Tämän tehopuhdistuksen ja hampaiden valkaisun välissä kannattaa olla vain lyhyt aika, esimerkiksi muutama päivä tai noin viikon verran. Samana päivänä puhdistusta ja valkaisua ei kuitenkaan kannata tehdä.

HoitoKestoHinta
Tehovalkaisu75 min310 €
Kevytvalkaisu45 min169,00 €
Valkaisukonsultaatio15 min0,00 €

Hampaiden Kevytvalkaisu SmileStudiossa

SmileStudion hampaiden Kevytvalkaisu on 45 minuutin valkaisuhoito. Kevytvalkaisu on sinulle sopiva vaihtoehto, jos haluat kokeilla hampaiden valkaisua ensimmäisen kerran ja totutella vaalenevaan hymyysi vaiheittain.

Kevytvalkaisussa teemme sinulle yhden valkaisukierroksen, joka voi vaalentaa hymyäsi jopa kuuden asteen verran. Jotta SmileStudion Kevytvalkaisu sopisi juuri sinulle, räätälöimme hoidon juuri sinua ja sinun hymyäsi varten.

Kevytvalkaisu on mahdollista tehdä useamman kerran vuodessa. Se sopii myös ylläpitovalkaisuksi Tehovalkaisulle noin puolen vuoden kuluttua ensimmäisestä Tehovalkaisun hoitokerrasta.

Hampaiden Tehovalkaisu SmileStudiossa

Tehovalkaisussa teemme hampaillesi kaksi tai kolme valkaisukierrosta, jotka räätälöimme juuri sinun hymyllesi sopiviksi. Tehovalkaisu on nimensä mukaisesti tehokas valkaisu: voit saada jopa 10 astetta vaaleamman, kuitenkin edelleen kauniin ja luonnollisen näköisen hymyn. Tehovalkaisun lopputulokseen vaikuttavat hampaidesi rakenne ja niiden alkusävy. Tehovalkaisu on 75 minuutin kestoinen valkaisuhoito.

Tehovalkaisulla saamme vaalennettua paremmin varsinkin yleensä muuhun hampaistoon verrattuna tummempia kulmahampaita, luonnostaan kellertävän sävyisiä hampaita sekä juurihoidon, trauman tai kiillehäiriöiden tummentamia hampaita.

Tehovalkaisun lopputulosta voit pitää yllä käymällä SmileStudion yhdestä valkaisukierroksesta koostuvassa Kevytvalkaisussa.

Hampaiden hoito Kevyt- ja Tehovalkaisun jälkeen

Jotta välttäisit uuden, kauniin hymysi uudelleenvärjäytymisen valkaisuhoitosi jälkeen, suosittelemme, että olet kaksi tuntia valkaisun jälkeen syömättä ja juomatta muuta kuin vettä.

Tupakka- ja nuuskatuotteiden käyttöä sinun kannattaa välttää täysin kahden päivän ajan hampaidesi valkaisusta. Suosittelemme myös värjäävien ja happamien ruokien ja juomien karttamista. Näitä ovat muun muassa kahvi, tee, vahva kaakao, colajuomat, punaviinit, tummat mehut, salmiakki, lakritsi, suklaa, punajuuri, mustikka, viinimarjat, sitrushedelmät sekä mausteista soijakastike, ketsuppi, curry ja kurkuma.

Valkaistujen hampaidesi kannalta sinun kannattaa syödä näitä ruokia ja juomia harkiten kaksi viikkoa valkaisuhoidostasi ja huuhdella suutasi vedellä syömisen jälkeen, jotta värjäävät aineet eivät jäisi hampaidesi pinnoille aiheuttamaan uusia tummentumia. Suosittelemme välttämään myös värjäävien, klooriheksidiiniä sisältävien suuvesien käyttöä kahden viikon ajan.

Valkaisuhoidot eivät ole pysyväisratkaisu. Hoitoja on uusittava ja niiden tulosta ylläpidettävä, jos haluat hymysi pysyvän saamasi sävyn mukaisena. Valkaisutuloksesi säilymiseen vaikuttavat ruokailutottumustesi ja elämäntapojesi lisäksi kotona tekemäsi hampaiden hoito. Laadukas, kemiallisesti värjäymiä poistava hammastahna auttaa sinua pitämään uudet tummentumat pidempään loitolla. Myös SmileStudion värjäymiä ja plakkia poistava soodapuhdistus auttaa palauttamaan hampaisiisi valkaisun hehkua.

Valkaisuhoito voi saada hampaisiisi aikaan kirjavuutta, laikkuja tai epätasaisuutta. Nämä tasaantuvat yleensä kahden viikon aikana. Valkaisu aiheuttaa mahdollisesti myös vihlontaa, joka kestää yleensä korkeintaan vain päivän tai kaksi.

Maksuton hampaiden valkaisukonsultaatio

Jos et tiedä, mikä valkaisuhoitomme olisi sinulle sopivin, voit varata ajan maksuttomaan valkaisukonsultaatioomme. Konsultaatiossa pääset keskustelemaan suuhygienistin kanssa eri valkaisuhoitojemme eroista ja siitä, mikä niistä palvelisi sinun tarvettasi kaikkein parhaiten. Konsultaatiossa voimme myös yhdessä määritellä, kannattaako sinun varata aika hammaskiven poistoon ja hampaiden puhdistukseen ennen valkaisukäyntiäsi valkaisun tehostamiseksi.

Tervetuloa maksuttomaan valkaisukonsultaatioon ja hampaiden valkaisuun SmileStudioon Porissa ja Raumalla!