Hammaskiven poisto ja soodapuhdistus

Tule suuhygienistipalvelu SmileStudioon hammaskiven poistoon ja hampaiden soodapuhdistukseen kokemaan hampaiden tehopuhdistus! Tehopuhdistuksen jälkeen hymysi hehkuu terveyttä ja suusi on ainutlaatuisen raikas. SmileStudiossa teemme hammaskiven poistosi ja hampaidesi soodapuhdistuksen laadulla, ammattitaidolla ja juuri sinun hymyäsi ajatellen.

Hampaidesi tehopuhdistaminen hammaskiven poistossa ja hampaiden soodapuhdistuksessa mahdollistaa myös muiden palveluidemme käytön, kuten hampaiden valkaisun laservalolla tai hammaskorun kiinnityksen.

HoitoKestoHinta
Hammaskiven poisto ja soodapuhdistus 30 min30 min98 €
Hammaskiven poisto ja soodapuhdistus 45 min45 min119 €
Hammaskiven poisto ja soodapuhdistus 60min60 min139 €
Hammaskiven poisto, soodapuhdistus ja kirkastuskäsittely60 min149,00 €

Miten hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus soodalla hoitaa hymyäsi?

Hammaskiven poistossa ja hampaiden soodapuhdistuksessa kyytiä saavat hammaskivesi lisäksi hampaisiisi kertyneet bakteerit ja niiden muodostama biofilmi eli plakki. Puhdistamme hampaidesi pinnat ultraäänilaitteella ja käsi-instrumenteilla, jonka jälkeen viimeistelemme puhdistuksen soodapuhdistuksella. Soodapuhdistus saa hampaasi puhtaiksi kaikkein pienimmistäkin plakista, minkä ansiosta suusi tuntuu ennenkokemattoman puhtaalta. Jauhepuhdistuksenkin nimellä kutsuttu soodapuhdistus antaa hymyysi myös hehkua ja korostaa sen kauneutta, sillä soodapesuri kiillottaa hampaidesi pinnat poistaen samalla esimerkiksi kahvin ja teen aiheuttamat pinnalliset tummentumat ja värjäymät.

Tarvittaessa mittaamme ientaskusi hampaiden puhdistuksen yhteydessä. Ientaskumittaus tarkoittaa sen tarkistamista, ovatko ientaskusi mahdollisesti syventyneet – syventyneissä ientaskuissa on suusi bakteerien näkökulmasta paremmat elinolosuhteet, mikä voi saada ne villiintymään ja aiheuttamaan erilaisia terveysongelmia. Ientaskujen syventyminen ei aiheuta harmia, kun käyt hammaskiven poistossa ja hampaiden soodapuhdistuksessa tarpeeksi usein ja pidät hyvää huolta hampaistasi myös kotona. Tätä varten saat suuhygienistiltämme matkaasi myös henkilökohtaisen, juuri sinun hymyllesi sopivan, suunhoidon opastuksen.

Hampaidesi puhdistuksen lopuksi levitämme hampaisiisi tarvittaessa fluorilakan, joka antaa hampaillesi suojaa vihlontaa ja kariesta eli hampaidesi reikiintymistä vastaan. Fluorikäsittely sopii erityisesti aroille ja yliherkille hampaille, joissa hammaskaulat ovat paljastuneet ja hammaskiille on kulunut hammaskruunujen reunoilla. Fluorilakkaus vähentää ikäviä tuntemuksia, kuten vihlontaa, hampaiden puhdistuksen jälkeen.

Laadukkailla laitteilla hammaskiven poisto ei satu

Meillä on käytössämme hammashoitoalan uusimmat koneet ja laitteet sekä ammattitaito. Niiden ansiosta sinulle tekemämme hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus soodalla on mahdollisimman miellyttävä, hellävarainen ja niin kivuton kuin mahdollista.

Kerrothan meille, jos hammaskiven poistoon ja hampaiden soodapuhdistukseen tuleminen aiheuttaa sinulle jännitystä tai pelkoa, niin osaamme ottaa tämän huomioon työskentelyssämme! Me SmileStudiossa työskentelemme aina asiakaslähtöisesti ja luonnollisesti haluamme, että hoitokäynnistäsi jäisi sinulle mukava ja hymyilevä olo.

Hammaskivi on hyvä poistattaa ja hampaat puhdistuttaa 1–2 kertaa vuodessa

Jokaisen olisi hyvä poistattaa hammaskivensä ja puhdistuttaa hampaansa suuhygienistin luona kerran tai kahdesti vuodessa, jotta biofilmi ei syventäisi ientaskuja ja bakteerit eivät tulehduttaisi ikeniä ja saisi aikaan ienverenvuotoa, mikä voi johtaa suurempiin ongelmiin sekä suussa että muussa kehon terveydessä. Hammaskiven poistossa ja hampaiden puhdistuksessa keskitymme juuri ientaskujen puhdistamiseen, sillä näiden ikenesi alaisten pintojen puhdistaminen ei ole sinulle itsenäisesti mahdollista, vaan niiden putsaamiseen tarvitaan meillä suuhygienisteillä olevia välineitä ja ulottuvuutta. Hammaskiveä voi syntyä myös näille silmille näkymättömille alueille, joten hampaiden puhdistukseen kannattaa tulla, vaikka suusi vaikuttaisikin hammaskivestä vapaalta.

Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus soodalla poistaa myös pahanhajuista hengitystä sekä tahmeuden ja tunkkaisuuden tunnetta suustasi. Jo puhdistuksen aikaansaama valloittava puhtauden ja raikkauden tunne on hyvä syy käydä säännöllisesti hampaiden tehopuhdistuksessa meillä SmileStudiossa Porissa tai Raumalla!

Jos suusi terveystilanne on päässyt huonontumaan runsaasti, suosittelemme hammaskiven poistossa ja hampaiden soodapuhdistuksessa käymistä useammin vuoden aikana. Saat tietää suusi kunnon ja henkilökohtaisen puhdistustarpeesi aikavälin hammaskiven poiston ja hampaiden soodapuhdistuksen päätteeksi.

Hammaskiven poisto ja soodapuhdistus on täydellinen hampaiden puhdistus, joka mahdollistaa hampaidesi valkaisun

Jos haaveissasi on hampaiden valkaisu, voimme myös kartoittaa laservalkaisun soveltuvuuden hymyllesi ja keskustella erilaisten valkaisuhoitojen vaihtoehtoista tämän ihanan tunteen antavan hampaiden tehopuhdistuksen yhteydessä. Jos hampaasi on valkaistu jo aiemmin, voimme tarjota sinulle Hampaiden puhdistus & kirkastuskäsittely -paketin, jossa saat hampaiden puhdistuksen lisäksi hampaitasi kevyesti kirkastavan ylläpitovalkaisun.

Lämpimästi tervetuloa SmileStudion asiantuntevaan ja helläkätiseen hammaskiven poistoon ja hampaiden soodapuhdistukseen joko Poriin Itäpuistoon ja Raumalle Kalliokadulle!