Hampaiden valkaisuGLOSS- Hampaiden tehovalkaisu

GLOSS Tehovalkaisu tehdään edistyksellisellä laser –menetelmällä, joka on tutkitusti turvallisin ja tehokkain tapa valkaista hampaat. Yksi hoitokäynti sisältää kolme tehokasta ja yksilöllistä valkaisukierrosta. Jokaista valkaisukierrosta tehostetaan ainutlaatuisella laservalottimella. Hampaiden kiilteessä ja hammasluussa olevien värjäytymien lisäksi GLOSS Tehovalkaisulla saadaan vaalennettua perinteisiä valkaisumenetelmiä paremmin myös tummemmat kulmahampaat, luonnostaan keltaiset hampaat sekä hampaat, jotka ovat tummuneet juurihoidosta, traumasta tai joissa on kiillehäiriöitä. Hampaiden värinmuutos voi olla jopa 10 astetta valkaisutuloksen ollessa kuitenkin luonnollisen valkoiset hampaat. Hampaiden vaalenemiseen vaikuttavat mm. hampaiden rakenne ja alkusävy.

Kokonaishoitoaika hampaiden tehovalkaisulle on 90 minuuttia.

Ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus lisää hampaiden valkaisun tehoa. Hampaiden valkaisutulosta on hyvä ylläpitää GLOSS Kevytvalkaisulla.

GLOSS- Hampaiden kevytvalkaisu

GLOSS Kevytvalkaisu tehdään edistyksellisellä laser –menetelmällä, joka on tutkitusti turvallisin ja tehokkain tapa kokeilla yksilöllisesti tehtävää hampaiden valkaisua. Räätälöidysti tehty yhden valkaisukierroksen valkaisu sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla hampaiden valkaisua ja vaalentaa hampaitaan vaiheittain. Hampaat voivat vaalentua yhdellä hoitokäynnillä jopa 6 astetta.

Kokonaishoitoaika hampaiden kevytvalkaisulle on 45 minuuttia.

Hampaiden kevytvalkaisu on mahdollista toistaa useamman kerran vuodessa ja se sopii ylläpitovalkaisuksi GLOSS Tehovalkaisun jälkeen. Ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus lisää hampaiden valkaisun tehoa.

Maksuton valkaisukonsultaatio

Jos olet kiinnostunut hampaiden valkaisusta, Sinulla on mahdollisuus maksuttomaan valkaisukonsultaatioon suuhygienistillämme. Konsultaatiossa kartoitetaan hampaiston tilanne, käydään läpi eri valkaisuvaihtoehdot ja keskustellen etsitään juuri Sinulle paras valkaisumenetelmä.