HydraFacial

Mikä on HydraFacial?

HydraFacial™ on menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset musta- ja valkopäistä sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekylaarisessa muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Menetelmä on kehittyneempi aste ihon kuorinnoista ja kasvohoidoista, kuten mikrohionnasta tai timanttihionnasta.

Laitteessa on tehokas alipaineimu, jonka avulla imetään ihosta kerääntynyt ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja esimerkiksi erilaisten hoitokärkien ja tehouutteiden avulla.

Millaiselle ihotyypille hoito sopii?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa: epäpuhdasta ja tukkoista ihoa, hienoja pintaryppyjä ja juonteita, kirkastusta kaipaavaa ihoa, kiinteytystä kaipaavaa ihoa ja pigmenttimuutoksia.

Miesasiakkaiden tulee huomioida, että parranajo tulee tehdä hoitoa edeltävänä päivänä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme asiakasta käymään hoidossa säännöllisesti, mutta yhdelläkin hoitokerralla saadaan aikaiseksi hyviä ja näkyviä tuloksia.

Huomioitavaa hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää auringonsuojavoidetta (vähintään SPF 30).

Saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.

HydraFacial hinnasto

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacialkasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, sen jättäessä ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta. Hoitoa voidaan täydentää myös LED-valoilla.

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito korjaaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal happokuorintaa,
Demabuilder peptidiampullia, hyaluronihappoa, sekä A- ja E- vitamiinia sisältäviä HydraFacial tehouutteita. Hoitoa voidaan täydentää myös LED-valoilla.

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä
antioksidattiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon
tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä
eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uusiutuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi. Hoitoa voidaan täydentää myös LED-valoilla.

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Hoito aloitetaan kasvojen nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySalhappokuorinta ja ihon tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoitoa täydennetään LED-valoilla.