Hydrafacial-kasvohoito

HydraFacial™ on menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoasi, tyhjentämään ihohuokosesi musta- ja valkopäistä sekä imeyttämään ihollesi tehoaineita sellaisessa molekylaarisessa muodossa, jonka ihosi ottaa helpoiten vastaan. Menetelmä on kehittyneempi aste ihon kuorinnoista ja kasvohoidoista, kuten mikrohionnasta tai timanttihionnasta.

Kasvohoitolaitteessa on tehokas alipaineimu, jonka avulla imemme ihostasi kerääntyneen ehostuksen, kuolleen ihosolukon, ihon eritteet, lian, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voimme lisätä lisätehoja esimerkiksi erilaisten hoitokärkien ja tehouutteiden avulla.

HydraFacial-kasvohoitoja teemme Porin SmileStudiossa.

HoitoKestoHinta
Platinum-kasvohoito60 min199,00 €
Radiance värihäiriöitä tasoittava kasvohoito45 min169,00 €
Age Refinement kiinteyttävä kasvohoito45 min169,00 €
Clarifying syväpuhdistava kasvohoito45 min149,00 €
Signature kosteuttava kasvohoito30 min109,00 €
HydraFacial-kasvohoidon konsultaatio15 min0,00 €

Miten HydraFacial-kasvohoito tehdään?

HydraFacial-kasvohoidossa on kolme vaihetta. Ensimmäisenä vuorossa on alkupuhdistus ja kuorinta, jossa kasvoillesi kuoritaan hellästi esiin uusi ihokerros.

Seuraavaksi ihosi puhdistetaan kivuttomasti ja kosteutetaan. Tässä hoitovaiheessa ihohuokosesi tyhjennetään epäpuhtauksista kivuttoman pyörrepuhdistuksen avulla. Ihoasi myös kosteutetaan tehokkaasti.

Kolmas vaihe on tehoaineiden syöttö ja suojaus. Syötämme ihoosi antioksidantteja ja peptidejä, jotka tekevät ihostasi kuulaan.

Millaiselle ihotyypille hoito sopii?

HydraFacial-hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa

  • epäpuhdasta ja tukkoista ihoa
  • hienoja pintaryppyjä ja juonteita
  • kirkastusta kaipaavaa ihoa
  • kiinteytystä kaipaavaa ihoa
  • pigmenttimuutoksia.

Miesasiakkaiden tulee huomioida, että parranajo tulee tehdä hoitoa edeltävänä päivänä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme sinua käymään hoidossa säännöllisesti, mutta yhdelläkin hoitokerralla saamme ihollesi aikaiseksi hyviä ja näkyviä tuloksia.

Mitä vaihtoehtoja HydraFacial-kasvohoidossa on?

Ihoja on erilaisia ja niin on erilaisia ihojen hoitotarpeitakin. Siksi HydraFacial-hoidoistamme löytyy useita vaihtoehtoja!

Jos et tiedä, mikä HydraFacial-hoitovaihtoehdoistamme sopisi sinun ihollesi parhaiten, voit tulla maksuttomaan HydraFacial-konsultaatioon keskustelemaan asiasta asiantuntijamme kanssa.

Kostetuttava Signature

Signature on ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät, sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Syväpuhdistava Clarifying

Clarifyng on syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihosi talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä poistamme ihosi epäpuhtaudet sekä musta- ja valkopäät kivuttomasti. Ihosi jää hoidon jälkeen samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi.

Teemme ihollesi hoidon aikana myös GlySal-happokuorinnan. Voimme täydentää hoitoa myös LED-valoilla.

Kiinteyttävä Age Refinement

Aikuisen ihon ihanteellinen kasvohoito Age Refinement korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen GlySal-happokuorintaa, Demabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E- vitamiinia sisältäviä HydraFacial-tehouutteita. Voimme täydentää hoitoa myös LED-valoilla.

Värihäiriöitä tasoittava Radiance

Radiance on ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa teemme ihollesi puhdistuksen, happokuorinnan, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidattiseerumin syötön. Lisäksi teemme tehohoidon niille ihosi alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia.

Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä, ja hoitomuodon avulla onkin mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Suojauduthan UV-valolle altistumiselta hoidon jälkeen, jotta värihäiriö ei uusiutuisi.

Hoidon päätyttyä ihosi on puhdas, kuulas ja ihonvärisi on tasaisempi. Hoitoa voidaan täydentää myös LED-valoilla.

Platinum-kasvohoito

Koe kokonaisvaltaisin HydraFacial-kokemus! Aloitamme Platinum-hoidon kasvojesi nestekiertoa elvyttävällä ja turvotusta poistavalla koneellisella lymfahoidolla. Hoitoon yhdistetään kuorinnan, huokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden syötön lisäksi GlySal-happokuorinta ja ihosi tarpeiden mukaan valittu tehoampulli. Hoitoa täydennetään LED-valoilla.

Mitä HydraFacial-kasvohoidon jälkeen pitää huomioida?

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää auringonsuojavoidetta (vähintään SPF 30). Saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.

Tervetuloa ihoasi hellivään HydraFacial-kasvohoitoon SmileStudioon Poriin!