Hampaiden tehovalkaisu herkille hampaille

Tarjoamme nyt myös edistyksellisen, herkille hampaille kehitetyn tehovalkaisun.  Hampaiden valkaisu tehdään suun terveydenhoitotyön asiantuntijan toimesta ja valkaisussa käytämme ainoastaan kliinisesti testattuja terveydenhuollon tarvikkeita ja -aineita (ei kosmeettisia valmisteita).

Uuden titaanioksidikoostumuksen ansiosta valkaisuaineen vetyperoksidipitoisuus on voitu laskea normaalin 35 % sijasta 15 %:iin.

Hyödynnämme hampaiden valkaisussa uusinta lasertekniikkaa, joka hampaiden valkaisua koskevan tieteellisen tutkimuksen mukaan mahdollistaa lyhyen valkaisuaineen tehostamisen (3 x 4 min), jolloin hampaiden vaaleneminen on nopeampaa ja hammasystävällisempää.

GLOSS hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla sisältää kolme yksilöllistä hampaiden valkaisukäsittelyä mahdollisimman laajasti (yhteensä 10 ylä- ja alahammasta), jotta hymyalue ei jää liian lyhyeksi. Jokaisella käsittelykierroksella tummemmat kulmahampaat, traumahampaat tai juurihoidosta tummuneet hampaat saavat aina ilmaisen lisäkäsittelyn tasaisimman ja valkoisimman valkaisutuloksen saamiseksi.

Yhdellä valkaisukäynnillä hampaat voivat vaalentua jopa 10 astetta. Hampaiden vaaleneminen on kuitenkin aina yksilöllistä – vaalenemistulokseen vaikuttavat mm. ikä ja hampaiden rakenne.

Hampaiden Tehovalkaisu titaanioksidilla tekee hampaista hyvin hoidetun näköiset sekä luonnollisen valkoiset.

Kokonaishoitoaika hampaiden tehovalkaisu titaanioksidilla on 90 minuuttia.

 

Ennen valkaisua tehty hampaiden tehopuhdistus lisää valkaisun tehoa. Hampaiden valkaisutulosta on hyvä ylläpitää Hampaiden Kevytvalkaisulla.

Maksuton valkaisukonsultaatio

Jos olet kiinnostunut hampaiden valkaisusta, Sinulla on mahdollisuus maksuttomaan valkaisukonsultaatioon suuhygienistillämme. Konsultaatiossa kartoitetaan hampaiston tilanne, käydään läpi eri valkaisuvaihtoehdot ja keskustellen etsitään juuri Sinulle paras valkaisumenetelmä.