Kalvo-oikominen Porissa

Hymyily on ihanaa, mutta jos hammasrivistösi ei ole kaikkein suorin ja tasaisin, saatat hieman arastella iloisia ilmeitä. Hampaiden ulkonäöllä on uskomattoman suuri merkitys sosiaaliseen kanssakäymiseen. Tasaisen hampaiston hankkiminen ei kuitenkaan ole mahdoton tehtävä aikuisiälläkään. Päinvastoin, nykyisillä menetelmillä oikomishoito aikuisiällä on ehkä suositumpaa kuin koskaan.

Oletko unelmoinut kauniista hammasrivistä, mutta hammasraudat eivät ole sinun juttusi?

Kalvo-oikomisen avulla saat vaivattomasti upean hymyn perinteisiä menetelmiä nopeammin, jopa puolessa vuodessa. Ja mikä parasta, huomaamattomasti!

Invisalign on perinteisin, hampaidesi mukaan tehtyjä läpinäkyviä kalvoja käyttävä menetelmä, jonka avulla hymysi voidaan muotoilla tarkasti ja mukavuudestasi tinkimättä. Kuten piilolinssit silmien pinnalla, nämä linssejä paksummat oikomiskalvot myötäilevät hampaidesi muotoja tiiviisti.

Invisalign-oikomiskalvojen tavalla toimii myös kustannustehokas LumiLiner. Tässä eri valmistajan menetelmässä käytät myös vastaavanlaisia kalvoja.

Miten Invisalign ja Lumiliner toimivat?

Oikomishoito aloitetaan suunnittelukäynnillä, missä arvioimme hoidon sopivuuden sinulle, sen kesto ja kustannukset. Tämän jälkeen kuvaamme hampaistosi digitaalisesti ja määrittelemme tavoitteet hoidollesi.

Seuraavalla käynnillä saat sarjan muovikalvoja käyttöösi. Kalvoja vaihdetaan 1-2 viikon välein kotona ja 6-8 viikon välein olevien kontrollikäyntien yhteydessä varmistamme, että edistyminen sujuu suunnitellusti. Ennen kalvojen käyttöönottoa muutaman hampaan pintaan kiinnitetään muovilla ns. ohjuri, mikä varmistaa hampaiden siirtymisen oikomiskalvojen avulla. Viikko viikolta hammasrivistösi alkaa siirtyä haluttuun muotoon, mikä on palkitsevaa seurata!

Huomaamattomat oikomiskalvot ovat irrotettavat, ja niitä käytetään aina muulloin paitsi syödessä ja hampaita pestessä. Hoitoaika on yksilöllinen lähtötilanteesta ja halutusta lopputuloksesta riippuen, mutta tuloksia huomaat jo muutaman viikon jälkeen. Hoidon lopuksi tulosta ylläpidetään yksilöllisesti tarpeen mukaan joko kalvoilla tai ns. retentiolangalla, joiden avulla kaunis hymysi pysyy kuosissa.

Pääset alkuun varaamalla hammaslääkärillemme Porissa konsultaatioajan, missä arvioidaan kalvo-oikomisen sopivuus sinulle, sekä hoidon kesto ja hinta.

Suosittelemme kalvo-oikomisen aikana säännöllisiä käyntejä suuhygienistillämme

Kalvo-oikomisen aikana on erityisen tärkeää, että huolehdit suusi hyvinvoinnista pieteetillä. Onnistuneen omahoidon lisäksi suosittelemme, että suuhygienisti puhdistaa hampaasi ammattimaisesti säännöllisin väliajoin. Näin varmistat, että hampaasi nauttivat olostaan myös kalvojen alla.

Varaa heti aika konsultaatioon ja astu häikäisevien hymyjen maailmaan!