TäyteainehoidotHuuletHydryalixHydryalix

Hydryalix – turvalliseen täyteainehoitoon

Hydryalix on hyaluronihappopohjainen täyteainesarja, joka sisältää viisi erilaista, CE-sertifioitua täyteainetta erilaisiin hoidonaiheisiin. Tuotesarjan kaikki täyteaineet sisältävät tutkitusti turvallista hyaluronihappogeeliä. Eläinperäisiä ainesosia Hydryalix-sarjan täyteaineissa ei ole, minkä vuoksi yliherkkyysreaktiot ovat erittäin harvinaisia.

Hydryalix sopii kaikkiin täyteainehoitoihin. Sen avulla voidaan tasoittaa juonteita, muotoilla kasvonpiirteitä ja lisätä huulien täyteläisyyttä. Hydryalix  sopii myös dekolteealueelle ja käsien selkäpuolen nuorennushoitoihin.

Hydryalix täyteaineet sisältävät 1,25 millilitraa stabiloitua hyaluronihappoa, 25 % enemmän kuin markkinoiden muut täyteaineet.

Täyteainehoidon kulku ja tulokset

Hydryalix-käsittely on pistoshoito, johon varataan yleensä noin 30-45 min aika. Tarvittaessa hoitoalue voidaan puuduttaa esimerkiksi Emla-puudutevoiteella. Hoidon lopputuloksen voi havaita välittömästi pistämisen jälkeen. Hoito on niin kutsuttu lounastuntitoimenpide. Hydryalix-toimenpiteen jälkeen voit palata suoraan takaisin arkirutiiniesi pariin; tosin huulten täytön jälkeen ihossa on yleensä jonkinasteista turvotusta.

Hydryalix-täyteainehoidon lopputulokset ovat luonnollisia ja väliaikaisia. Tuloksia voi halutessaan ylläpitää uusintakäsittelyillä, jotka tehdään 5-12 kuukauden välein. Usein ylläpitopistoksissa ainetta tarvitaan vähemmän kuin ensimmäisellä hoitokerralla.

Hydryalixissa käytetty ei-eläinperäinen hyaluronihappo on biohajoava aine, eli se poistuu ihosta vähitellen ihmisen luonnollisten aineenvaihduntaprosessien myötä. Hydryalixin pysyvyyttä on lisätty synnyttämällä hyaluronihappomolekyylien välille ristikkäissidoksia. Molekyylien ristikkäissidokset varmistavat sen, että täyteaine pysyy ihossa kuukausien ajan eikä poistu ihosta heti.

Sopiiko Hydryalix minulle?

Hydryalix-täyteaineella hoidetaan sekä miehiä että naisia. Se sopii muun muassa seuraaviin hoidonaiheisiin:

  • Kulmien väliset huolirypyt (ns. Sibelius-rypyt)
  • Nenän muotoilu
  • Poskien kohotus
  • Nenän ja suun väliset juonteet (ns. nasolabiaalipoimut)
  • Leuan muotoilu ja leukapoimun täyttö
  • Huulien täyttäminen ja muotoilu
  • Huulirajan muotoilu ja korostaminen
  • Kämmenselän ikääntymismerkit
  • Rintakehän ihon ikääntymismuutokset

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon! ->

Hyvä tietää ennen täyteainehoitoon tuloa->

Täyteainehoitojen vasta-aiheet->